Зустріч з правоохоронцями «Булінг в молодіжному середовищі: причини, наслідки, попередження»

      19 вересня в Решетилівській центральній міській бібліотеці учні Решетилівського професійного художнього ліцею зустрілися з правоохоронцями,  щоб обговорити важливу на сьогоднішній день проблему «Булінг в молодіжному середовищі: причини, наслідки, попередження».  Бібліотекар О. Рагуліна  ознайомила  присутніх з поняттям булінг, які існують види булінгу та як його попередити. Свій виступ вона доповнила  відеороликом  «Булінг. Безпечна школа». 

 

 

По завершенню  заходу  учні отримали буклети  «Зупинимо булінг разом!» які були підготовлені  Решетилівським  відділом державної реєстрації актів цивільного стану.

  

 

Перший урок для учнів ліцею «Українці серед інших європейських націй» в бібліотеці.

       На перший урок в читальну залу Решетилівської центральної міської бібліотеки прийшли учні та викладачі Решетилівського художнього професійного ліцею.

      Присутні ознайомилися з найкращими книгами про історію та сьогодення України, про європейські країни, представленими на виставці «Я буду славить Україну, доки горить моя свіча» та книжковій поличці «Подорож країнами Європи».

     Урок продовжився у відділі музею ткацтва і вишивки Решетилівського районного краєзнавчого музею,  директор Юрій Кісіль захоплююче розповів підростаючому поколінню про історію виникнення, розвитку народних ремесел на Решетилівщині та про знаних у світі решетилівських майстрів вишивки, килимарства  і ткацтва.

 

 

 

Бібліотечні заходи до Дня Незалежності України в Решетилівці.

       24 серпня юні жителі Решетилівки зібралися біля спорткомплексу «Колос», щоб взяти  участь у патріотичних заходах,  присвячених Дню Незалежності України, які провели працівники Решетилівської центральної міської  бібліотеки та бібліотек-філій міста.

      Допомогли  створити святковий настрій  вчителі Решетилівської дитячої школи мистецтв Боровенська Ліна, Зозуля Ольга, та їх  учениці Даринка та Ліза, які всім бажаючим наносили на обличчя фарбу, що легко змивається, зображення української символіки.

 

        У ході акції «У жовто-блакитному вимірі», діти  пальцями рівномірно розфарбували карту України в національні кольори.

  

       Під час патріотичного квесту  «З Україною в серці живу» команди виконували завдання на тематичних локаціях, таких як: «Сторінками історії України», «Літературна  Україна», «Пісенний вернісаж», «Україна туристична», «Символіка Решетилівщини».

  

      У змаганнях взяли участь  вихованці  Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника.

 

 

 

        Закінчився захід акцією «Бажаємо тобі, моя країно…», під час якої молоді жителі міста написали свої побажання рідній державі на паперових голубах і за допомогою повітряних кульок  відправили їх в небо.

 Всеукраїнський дитячий шаховий турнір

     Із 3 по 7 липня в приміщенні Решетилівської центральної міської бібліотеки проходив відкритий Всеукраїнський дитячий шаховий турнір «Решетилівка 2018» за сприянням голови обласної ради Біленького О.Ю., народного депутата України Герасимова А.В.
       На старт змагань вийшли 24 учасники віком від 7 до 12 років з чотирьох областей України: Полтавська (м. Полтава, м. Решетилівка, м. Лубни), Дніпропетровська (м. Дніпро), Київська (м. Ірпінь) та Луганська (м. Старобільськ, м. Луганськ).

 

 

 

 

1,2,3,4,5 

Вгору